JORNADA INTERNACIONAL “El jardí com a font històrica: Mesopotàmia, Egipte, Grècia i Roma” 24/1/2018

In this international day the theme of how the first gardens of Western tradition were addressed and how through it you can learn fundamental aspects of the era in which they were built. The old garden will be treated as a source of history, since gardens can somehow be assimilated to unstudied documents about the relationships between man and nature that describe how these relationships have changed throughout history .

Download program

 

 • On: Facultat de Geografia i Història. Universitat de Barcelona

  Dates: 29/01/18 al 29/01/18

  Hores: 10:00 – 19:00

 • Adreça: Carrer Montalegre, 6Localitat: BarcelonaVeure mapa
 • Dades de contacteWeb
 • Información facilitada porResidencia Investigadors
 • Descripció

  Què podem aprendre de cada època per mitjà dels jardins? En aquesta jornada internacional abordarem com van ser els primers jardins de la tradició occidental i com a través seu podem conèixer aspectes fonamentals de l’ època en què es van…